FaduwArt fejléc
Főoldal   |   Termékek   |   Szolgáltatások   |   Magunkról   |   Kapcsolat   |     Webáruház
FlippingBook logó

Legjobb megoldás a lapozható kiadványkészítéshez!


Látványos megjelenítés

A PDF katalógust nem az unalmas letöltés - megnyitás - görgetés módszerrel jelenítheti meg az olvasók számára, hanem egy szép, intuitív környezetben, realisztikus lapozható formában, ami olvasható normál számítógépen és mobil eszközökön egyaránt.

Nincs többé fájdalmas PDF letöltés

A PDF terjesztése sokszor gondot okoz, mivel a PDF fájl túl nagy lehet a felhasználónak, hogy megnyissa, vagy a felhasználó internetes kapcsolata túl lassú ahhoz, hogy letölthető legyen egy mobil eszközre. Ezek miatt az ügyfelei nem fogják megtudni az ajánlatát, és elveszítheti őket.

A FlippingBook tökéletes megoldást kínál Önnek és az ügyfeleinek. Bármilyen méretű és hosszúságú dokumentumot másodpercek alatt eljuttat a weben vagy a mobil eszközökön.

Egy adott oldal linkjének megadásával hatékonyan tud információt eljuttatni az ügyfelei részére, a tartalmat pedig kényelmesen lehet megosztani a barátokkal és a kollégákkal. Ezzel nagymértékben elősegítheti a kiadvány minél szélesebb körben történő terjesztését.

Letöltés

Kompatibilis az iPaddel, iPhone-nal, Android telefonokkal és tabletekkel is

A FlippingBook Publisher a PDF fájlokat interaktív kiadványokká konvertálja, amelyeket Apple és Android mobil eszközökön is megtekinthetők.

A megfelelő verzió fog megjelenni az adott eszközön, bármely böngészőben hibátlanul fog működni.

Az intuitív tervezés és a kiváló minőségű nagyítási lehetőség az olvasást élvezhetővé teszi még a legkisebb megjelenítőn is. Az álló és fekvő elrendezések közötti váltás zökkenőmentesen történik, a kiadvány szépen fog kinézni bármely módban.

LapozóLapozó média
FlippingBookba beilleszthető elemek.

A kiadványba beilleszthető elemek.

Különleges effektusok: videó, link, animáció, kép

A kiadvány terjesztése

Többféle módon lehet terjeszteni a kiadványt:

E-kereskedelem (csak a Professional verzióban)

A kiadvány kereskedelmi katalógusként is szolgálhat. Közvetlenül a katalógusból értékesíthetjük a termékeket bevásárlókosár ikon beágyazásával. A látogatónak nem kell belépnie a webáruházba és a kívánt terméket kikeresnie a vásárláshoz, hanem azonnal vásárlást ajánlhatunk fel a beépített webáruház funkcióval

A következő lehetőségek közül választhatunk

Látogató elemzés

A Google Analytics segítségével nyomon követhetjük a látogatók viselkedését, és így megtudhatjuk, mennyire népszerű a kiadványunk.

Branding és dizájn

Ingyenes próbaverzió: Letöltés

Fájlméret: 8,1 MB
Windows icon Windows 2000, 2003, XP, Vista, 7, 8 kompatibilis

Rendszerkövetelmények

FaduwArt Bt. | 1281 Budapest, Pf. 53. | Tel.: +36-30-9485472 | e-mail: info@faduwart.hu

Oldal tetejére Rendszer-követelmény Jellemzők Összehasonlítás Főmenü: Főoldal Termékek Webáruház