Exportálás szabványos formátumokba
Previous Topic  Next Topic 

Nagyon egyszerű a szabványos formátumokba történő exportálás. Semmilyen extra információ sem szükséges. Kattintson az Exportálás fülre a fejlécen, majd a bal oldali oszlopból válassza ki a Szabványos fájlok exportálása opciót. A középső panelben különböző szabványos formátumokat láthat. Ha a Kotobee Authort regisztrációs kód nélkül használja, egy ennek megadását kérő gombot is talál: Regisztrációs kód... Kattintson rá, és kövesse az utasításokat az ingyenes regisztrációs szám beszerzéséhez.


Miután megkapta az engedélyt, a gomb átváltozik Létrehozás-ra. Ekkor a gombra kattintva meg kell adni a fájlnevet és a fájl mentésének helyét.


Vegye figyelembe, hogy nem minden szabványos formátum támogatja az interaktív elemeket, amelyeket a Kotobee Authorban megadott. Ilyen nyilvánvalóan a Word és a PDF. Nem ilyen egyértelmű a Mobi (Kindle formátuma). Ez a Javascript támogatásának hiánya miatt van. A Kotobee fejlesztői reménykedtek abban, hogy a Kotobee eBookok teljesen interaktívak tudnak lenni a Kindle alkalmazásokban és eszközökben, de a Kindle legutolsó leírásában (KF8) ez nem lehetséges. Kindle's Publishing Guidelines szerint: 


"Kindle Format 8 supports most HTML 5.0 features, although the following HTML features are not fully  supported: forms, frames, and JavaScript." 


Azaz a Kindle 8 formátuma támogatja a legtöbb HTML5 lehetőségét, de a következő HTML lehetőségek nem teljes mértékben támogatottak: űrlapok, keretek és Javascript.