A könyvtár könyveinek kezelése
Previous Topic  Next Topic 

Kezelés ablak (Tárolt) könyvtárak menüpont alatt válassza ki a könyvtárat a legördülő menüből. A könyvtár kezelésével kapcsolatos feladatokat itt fogja elvégezni.

Alapesetben a Könyvek almenü jelenik meg. Ha nem ez jelenik meg, válassza ki. A könyvtár összes könyvét láthatja itt. További eBookokat adhat a könyvtárhoz – akár többet is egyszerre – a + EPUB fájlok hozzáadása a könyvtárhoz gombbal a jobb felső sakorban. 

A listában található eBookoknál különböző műveleteket hajthat végre.Közzététel

Az eBook megjelenítése/elrejtése az online könyvtárban

Felhasználók

Azon felhasználók listáját jeleníti meg, akik jogosultak az eBookhoz való hozzáféréshez. A gomb megnyomásával az Author átkapcsol a Felhasználók menüpontba.

Kuponkódok

Azon kuponkódok listáját jeleníti meg, amelyek jogosultságot biztosítanak az eBookhoz való hozzáféréshez. A gomb megnyomásával az Author átkapcsol a Kuponkódok menüpontba.

Letöltés szerkesztéshez

Az eBookot töltheti le, hogy a számítógépén az Authorban tudja módosítani. Miután befejezte a szerkesztést, kattintson a Módosítások alkalmazása online gombra az oldal alján, így a változások azonnal megjelennek a könyvtári könyvben is. Ha valamilyen oknál fogva valahol másutt szeretné használni, kattintson a Leválasztás gombra, így a szerkesztés alatt álló eBookot leválasztja a könyvtárról, és úgy szerkesztheti, mint egy normál eBookot.

Törlés

Kitörli az eBookot a listából (és a könyvtárból).

Kategória

A legördülő menüből kiválaszthatjuk, hogy melyik kategóriába/műfajba szeretnénk besorolni a könyvet. A kategóriákat magunk hozhatjuk létre.