A tárolt eBookok kezelése
Previous Topic  Next Topic 

Kezelés ablakban kattintson a (Tárolt) eBookok menüpontra a bal oldali oszlopban, igy láthatóvá válnak a tárolt eBookok. A kezelési lehetőségek egyértelműek.

Közzététel és megtekintés

Megtekintés gomb megnyitja a tárolt eBookot az alapértelmezett internetes böngészőjében. Azt, hogy a felhasználók/olvasók is láthassák a könyvet az interneten, a Közzététel gomb segitségével teheti meg. Hasonló módon lehet „levenni az internetről”. Ez akkor lehet hasznos, amikor tovább akarja szerkeszteni vagy frissiteni a könyvet, és ez alatt nem akarja, hogy más láthassa.

Az eBook tartalmának módositása, szerkesztése

Egy nagyszerű lehetőség a felhő eBookoknál az online szerkeszthetőség. Nem szükséges új eBookot késziteni és lecserélni a meglévővel. Egyszerűen a Szerkesztés gombra kell csak kattintani, majd válassza a Letöltés szerkesztéshez opciót. A letöltés után az eBook meg fog jelenni a szerkesztőben, ahol elvégezheti a megfelelő módositásokat. Miután elkészült, kattintson az Változások alkalmazása online gombot az oldal alján.

Ha esetleg másutt szeretné a későbbiekben az eBook tartalmát használni, és nem az adott eBookot módositani, lehetőség van az eBook leválasztására, ha megnyomja az oldal alján a Leválasztás gombot.

Az eBook törlése

A tárolt eBookot a Törlés gombbal tudja eltávolitani a tárhelyről, aminek a helyére másikat tölthet fel.