Android - iPhone - iPad - Windows Phone - Futtatható kiadvány - Chromebook - HTML5 - LMS

A Kotobee Author egy teljes körű eBook készítő és EPUB szerkesztő szoftver, ami alkalmas oktatási, tréning vagy könyvkiadási feladatokhoz. A Kotobee Author a Kotobee csomag központi eleme

Szövegszerkesztő

Szövegszerkesztő
Mindennel felszerelt szövegszerkesztő áll a rendelkezésre a kiadvány elkészítéséhez, amivel a PDF és a Word fájlok is továbbszerkeszthetők, például újabb fejezetek adhatók hozzá, amelyek valós időben tekinthetők meg.

Interaktív elemek
Interaktív elemekkel gazdagíthatjuk a kiadványokat, mint a videó, hang, képgaléria, 3D modell vagy a HTML5 vezérlők, akár a PDF-ből való konvertálás után. Az elemek bármilyen EPUB kompatibilis olvasóval futtathatók.

Interaktív elemek

Kérdések és vizsgák
Könnyedén készíthetünk tesztet kérdéssel és válaszokkal, majd kiválaszthatjuk, hogy az eredményt azonnal megtekinthesse a kitöltő, vagy a rendszer elküldje a tanárnak.

Kérdések és vizsgák

Előnézet
Az eBook jobb tervezhetősége érdekében a kiadványt emulálhatjuk különböző eszközökön, mint pl. a Samsung Galaxy S4, iPad, iPad Mini, iPhone 6, Nokia Lumia 920 stb.

Előnézet

Exportálás
Több mint 14 különböző eBook formátumba lehet exportálni a kiadványt, beleértve az EPUB-ot és a natív mobil alkalmazásokat is. Bizonyára megtalálja mindenki a számára megfelelőt. A részletekről a típusoknál olvashat. Export to more than 14 different ebook formats, including EPUB, and native mobile apps. We definitely have what you're looking for. For further details, see Exported Formats. Könnyedén készíthetünk tesztet kérdéssel és válaszokkal, majd kiválaszthatjuk, hogy az eredményt azonnal megtekinthesse a kitöltő, vagy a rendszer elküldje a tanárnak.

Exportálás

Egyéb lehetőségek

  • több, mint 16 nyelv,
  • felületválasztás,
  • saját márka (brand) használata,
  • DRM (digitális védelem) a Kotobee Clouddal.