Android - iPhone - iPad - Windows Phone - Futtatható kiadvány - Chromebook - HTML5 - LMS

Elkészíthető kiadványformátumok
A Kotobee Author egy olyan eBook készítő és EPUB szerkesztő, amivel egy kiadványt többféle típusú formátumba lehet exportálni. Egyszer kell csak megtervezni, és bárhol közre lehet adni! A natív mobilalkalmazás-készítéshez (Android, iOS, Windows Phone) krediteket lehet vásárolni jutányos áron.

Szabványos formátumok
A Kotobee Authorral a világszerte elfogadott eBook formátumokba lehet a kiadványt exportálni, mint például az EPUB. Ezeknek a formátumoknak megvannak a saját szoftvereik és eszközeik, amelyekkel megnyithatók.

EPUB EPUB KOBO  NOOK  Sony iBooks
MOBI MOBI
PDF PDF Acrobat Reader
PDF Word Microsoft Word

Kotobee Reader (beágyazott)
Ezek a formátumok zökkenőmentesen futnak a Kotobee Readeren. A Kotobee Reader márka az Ön igényeinek megfelelően lett tervezve. A legfontosabb, hogy semmilyen más bedolgozóra vagy egyéb komolyabb követelményre sincs szükség. Egyszerűen csak működik!

reader Számítógép Windows Apple
reader Chromebook Chrome Windows Apple
reader Mobil Android Apple iPhone iPad winPhone
reader Web html5 Chrome FireFox
reader LMS Moodle Blackboard edmodo

Kotobee Cloud exportálás
A Kotobee Authoron keresztül közvetlenül exportálhatja az eBookot a felhőbe egyetlen kattintással. A legnagyszerűbb az benne, hogy gyorsan elkészülhet az eBook vagy a könyvtár, és már működhet is. De ezen kívül még lehetősége van kezelni az online könyvei összes tulajdonságát és jogosultságát a Kotobee Authorból.

cloud Online tárolás html5 Chrome FireFox
cloud Könyvtárban html5 Android Apple winPhone