Android - iPhone - iPad - Windows Phone - Futtatható kiadvány - Chromebook - HTML5 - LMS

A Kotobee Author egy eBook készítő és EPUB szerkesztő szoftver, amellyel interaktív elemeket tartalmazó könyvet lehet létrehozni. A kész eBook-ot nemcsak a Kotobee Readerrel lehet megnyitni, hanem bármely szabványos EPUB 3 olvasóval. Az Authorral a PDF-et EPUB-bá tudja alakítani, majd módosíthatja annak tartalmát, hozzáadhat interaktív elemeket, megtekintheti, hogy hogyan fog kinézni a különböző platformokon és eszközökön. Végül exportálhatja a legalkalmasabb formátum(ok)ba, hogy külső eBook olvasóval, böngészővel lehessen megtekinteni, vagy egy önállóan futtatható programmá, illetve natív mobil alkalmazássá alakíthatja. Az interaktív eBookot integrálhatja a meglévő tanuláskezelő (LMS) rendszerébe is. A Kotobee Author a Kotobee csomag központi eleme, mely köré több komponens ágyazódik.

Egy egyszerű munkafolyamat

A szövegszerkesztő eszközzel készítsen el egy új kiadványt, vagy alakítsa át a PDF-et EPUB formátumúvá. Helyezzen el benne interaktív elemeket. Ha ismeri a HTML kódolást, használhatja a HTML szerkesztőt is.
Szerkesztés

Adja hozzá a szükséges elemeket. Tervezze meg a külalakját, majd helyezze el a logóját. Nézze meg, hogy a különböző eszközökön hogyan néz ki a kiadvány.
Testreszabás

Válasszon ki egy exportálási módot, fájl/alkalmazás típust, vagy exportálja közvetlenül a Kotobee Cloudba.
Exportálás

Kövesse nyomon és kezelje a natív alkalmazásokat, vagy állítsa be a jogosultságokat a Kotobee Cloudhoz. Hozzon létre és kezeljen egy teljes könyvtár alkalmazást, adjon hozzá könyveket (egyszerre akár többet), felhasználókat, kategóriákat, adminisztrátorokat stb.
Kezelés