Tegye elérhetővé online a könyveit azonnal. Felhasználói hozzáférés kezelése, remek felhő szolgáltatás az olvasók részére

A Kotobee Cloud különböző szolgáltatásokat kínál. Lényeges, hogy a saját eBook fejlesztésein dolgozik, addig az e-könyvének vagy a könyvtárának üzleti része is zökkenőmentes legyen. A felhasználók/olvasók előfizetésének kezelésével fenntarthatja a könyv védelmét. Lényeges a felhő használatánál a folyamatos internetes kapcsolat a munka közben.

Automatikus tárolás

Automatikus tárolás
A Kotobee felhő eBook tároló szolgáltatásával azonnal publikálni tudja online az interaktív eBookot, egy Ön által megadott egyedi URL aliasszal. A tárolt eBookokat az Authorból lehet kezelni.

Könyvtárak

Könyvtárak
Nagy vagy közepes méretű projektekhez könyvtárakat hozhat létre számos beállítási lehetőséggel, és ezzel az eBookokat a könyvtárba egyszerre lehet megjelentetni. Pillanatok alatt elérhetővé teheti online vagy mobil alkalmazáson keresztül a könyvtárat.

DRM

DRM
A Kotobee DRM (digitális védelmi) rendszere biztosítja, hogy a tartalmak biztonságban legyenek, és védve legyen a lopás vagy a visszaélések ellen. Ha az eBook tartalma kikerül a rendszerből, a tartalom akkor is rejtve és visszafejthetetlen marad, kivéve a Kotobee Cloudon keresztül.

Szinkronizálás és olvasó-vezérlés

Szinkronizálás és felhasználó/olvasó-vezérlés
A Kotobee Cloud szinkronizálás segítségével a felhasználók/olvasók a megjegyzéseiket, könyvjelzőiket, kiemeléseiket elérhetik bármilyen eszközről vagy platformról. Csak megadott felhasználók/olvasók férhetnek hozzá a könyvhöz vagy a könyvtárhoz. Egyszerű a felhasználók hozzáadása/eltávolítása, amit bármikor megtehet.

A Kotobee Cloud előnyei

Könyvek - Azonnal online lehet tárolni
- Digitális védelemmel (DRM)lehet ellátni
Könyvtárak - Könyvtárak megnyitásának lehetősége (nem lehet a Kotobee Cloud nélkül)
- Könyvek feltöltése és a könyvtár teljes körű kezelése
Felhasználó-kezelés - Felhasználó/olvasó regisztrációjának és jogosultságainak vezérlése/kezelése
- Felhasználó/olvasó megjegyzéseinek, kiemeléseinek és könyvjelzőinek szinkronizálása a felhőben
A felhő eBookokkal szabályozhatja/vezérelheti a könyveket

A felhő eBookokkal szabályozhatja/vezérelheti a könyveket
Változtassa át bermely eBookját felhő eBookká, és élvezze a felhasználók/olvasók teljes körű kezelését és a szinkronizálás lehetőségét. Amennyiben többféle platformra és formátumba konvertálta ugyanazt a könyvet, az olvasó ugyanazt a felhasználói hozzáférést használhatja és az összes, korábban elmentett megjegyzést és jegyzetelést láthatja a platformtól függetlenül. Felhasználót (olvasót) bármikor hozzáadhat vagy eltávolíthat az e-mail címe alapján.

Testre szabott könyvtárak
A Kotobee egyik erőssége a testre szabható könyvtár. Könyvtárakat egyszerűen lehet létrehozni, és a szervezet arculatára szabni. Megadhatja a logót, a színvilágot stb. Egy honlapon vagy egy natív alkalmazáson keresztül a felhasználók láthatják a könyvespolcot, amit feltöltött a könyvtárba, és többféle funkciót is elérhető, mint például a keresés és a kategorizálás. A könyvtár lehet nyilvános vagy privát. Ez utóbbi esetben csak megadott olvasók érhetik el. Remek megoldás, ha nagyszámú könyvvel rendelkezik.

Testre szabott könyvtárak
Tin-Can API

Tin-Can API
Használja a legkorszerűbb e-learning eszközt a Tin-Can API-val, amelynek segítségével megfigyelheti a felhasználók aktivitását, és elküldheti az adatokat a saját LRS repozitorijába. A Tin Can API-ról itt olvashat részletesebben (angolul).