Saját márkás könyvtár alkalmazás, teljes felhasználói hozzáférés-vezérléssel. Menedzselése hatékony kezelőpanelen és API-n keresztül történhet

A Kotobee Library átfogó megoldást nyújt a skálázható könyvtárrendszerekhez. Az a legmegfelelőbb, ha nagy mennyiségű eBookkal rendelkező intézmények egy könyvtárrendszeren keresztül kezelik a könyveiket, nem pedig egyesével adják közre (függetlenül attól, hogy az webes, számítógépes vagy mobil alkalmazásról van-e szó). A felhasználók (olvasók) a könyvekhez egyetlen (webes vagy mobil) portálon keresztül férhetnek hozzá saját fiókjukban. Az intézmény kényelmesen egyetlen ablakban kezelheti a szükséges feladatokat: a Kotobee Authorban. Kezelheti a felhasználói hozzáféréseket, csoportosan tölthet fel könyveket, szerkesztheti a feltöltött könyveket. Ez egy kifinomult rendszer, amit normál esetben az intézmények egyedi fejlesztéssel alakítanak ki, viszont szerencsére ebben az esetben mindez adott, és néhány percen belül rendelkezésre is áll.

Több könyv, egyetlen felület

Több könyv, egyetlen felület
Semmi sem egyszerűbb, mint egy új könyvet a könyvtárhoz rendelni. Amennyiben egy új könyvet hoz létre a Kotobee Authorban, egy gombnyomással közvetlenül közreadhatja a könyvtárban. Ha már rendelkezik kész EPUB könyvekkel, egyszerre töltheti fel őket. Később szerkesztéshez bármelyiket közvetlenül letöltheti az Authorban, majd újra feltöltheti egy kattintással. A felhasználók (olvasók) a könyveket egyetlen felületen keresztül érhetik el. Hogy még egyszerűbb legyen, a könyveket különböző, létrehozhat kategóriákat/műfajokat, és ezek alapján csoportosíthatja az eBookokat.

A könyvtárkezelés ciklusa

Platformok