Windows alapú szoftver, amivel interaktív e-kiadványokat lehet tervezni és létrehozni, amelyek okos eszközökön, weben és számítógépeken tudnak futni.

Elkészíthető kiadványformátumok
A Kotobee Publisherrel többféle típusú formátumba lehet exportálni az elkészült kiadványt. Egyszer kell csak megtervezni, és bárhol közre lehet adni! A natív Android mobilalkalmazás-készítéshez magasabb verziójú Publishert kell vásárolni, míg iOS mobilalkalmazás-készítést szolgáltatásként külön lehet a fejlesztőktől megrendelni a FaduwArt Bt.-n keresztül. Az exportálható formátumok: Web, Windows alkalmazás, Mac alkalmazás, KPUB dokumentumfájl Androidos KPUB Readerhez, natív Android alkalmazás, natív iOS alkalmazás.

A KPUB formátum
A Kotobee KPUB egy dokumentumformátum, hasonlóan más eBook formátumokhoz. Ahelyett, hogy natív vagy önállóan futtatható eBook alkalmazásokat hoznánk létre, lehetőség van arra, hogy kisméretű fájlokat készítsünk, amelyeket a KPUB Reader olvasó alkalmazással lehet megnyitni. A KPUB Readert a Google áruházból lehet letölteni. Mivel a fájl egy dokumentum, könnyű megosztani másokkal, de csak az ingyenes KPUB Readerrel lehet megnyitni. KPUB fájlokat korlátozás nélkül lehet létrehozni a Publisherrel, ellentétben a natív eBook alkalmazásokkal. A Kotobee Publisher ingyenes verziójával szintén lehet KPUB formátumot előállítani, viszont csak előnézeti célból, mivel az vízjel réteget fog tartalmazni.