A részletes keresés beállításai
Previous Topic  Next Topic 

Ha kifinomultabb keresést szeretne, kattintson a Részletek... gombra a kereső mező mellett. Ez lenyit egy panelt, ahol további beállításokat eszözölhet.



Kereshet megadott honlapon (URL alapján) vagy a teljes weben kulcsszavak alapján. Amikor kulcsszavakat használ, a program a Google, illetve a beállított keresőmotorok segítségével kiválasztja a releváns honlapokat a kereséshez. Amint megvannak a honlapok, a program automatikusan elkezdi kikeresni az e-mail címeket azokról. A kulcsszavak alapján történő kereséssel a célközönséget tartalmazó listát hatékonyan elő tudja állítani. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő keresőszavakat írjon a keresőmezőbe!


A beállítási lehetőségek a panelen


Keresés korlátozása


A vizsgálat mélysége

Ezzel azt lehet beállítani, hogy hány szintig történjen a keresés. Ha a beállított érték 1, akkor csak a kiinduló oldalon történik a keresés. 2 esetén megvizsgálja az elsőhöz kapcsolódó összes oldalt. És így tovább. Egy általános portálról kiindulva, mint pl. a Yahoo, és 10-re állítva ezt az értéket, közel a teljes webet átnézi, ha a Keresés korlátozása Összes link-re van állítva! A legjobb és legrelevánsabb eredményhez jól kell a korlátokat beállítani!

URL szűrési szabályok

Ezzel korlátozhatja bizonyos oldalakra, illetve kihagyhat bizonyos oldalakat.


Oldaltartalom szűrő

Csak az itt megadott szavakat (a szövegrészben) tartalmazó oldalakon található e-mail címeket fogja kigyűjteni. Ha beírja "notebook, CPU, HDD", akkor az ezeket tartalmazó oldalakra korlátozódik a keresés.

Hitelesítés

Néhány honlapra csak jelszóval lehet belépni. Itt meg lehet adni a belépéshez szükséges adatokat.


További oldalak:

Felhasználói támogatás

Az Atomic Email Hunter regisztrálása

További e-mail marketing szoftverek