Az Atomic Email Hunter használata
Previous Topic  Next Topic 

Az Atomic Email Hunter egy olyan program, amelyik e-mail címeket gyűjt a weboldalakról és a keresőmotorokból. Az alábbi képen látható az angol nyelvű verzióról egy kép Windows Vista operációs rendszerben (a program futtatható Windows XP, 2000 és 2003 operációs rendszer alatt is!):

Az Atomic Email Hunter programot nagyon egyszerű használni.

URL keresés - adjon meg bármilyen érvényes URL-t (weboldal címet) a Keresd mezőben, majd nyomja meg az Enter billentyűt, vagy a mező végén található Keresés indítása gombot az indításhoz. Az Atomic Email Hunter megkeresi a megadott URL-t, és az összes olyan oldalt, amelyik erre a webhelyre mutat.

Kulcsszó keresés - adjon meg tetszés szerinti kulcsszavakat, és nyomja meg az Enter billentyűt. Az Atomic Email Hunter megkeresi az összes releváns weboldalt, és összegyűjti róluk az e-mail címeket. Ez a legjobb módja annak, hogy célzott e-mail címlistákat készítsen.


Kattintson a Részletes... nyomógombra a keresőablak sorában, hogy korlátozásokat eszközöljön a kereséshez, mint például a keresés mélysége vagy a kulcsszó szűrőt. Egy legördülő menü fog megjelenni, ahol ezeket a paramétereket be lehet állítani.


A keresés eredménye tartalmazza a megtalált e-mail címet, az esetlegesen hozzá tartozó névvel, valamint hogy pontosan melyik honlap oldalon talált rá a program. A lista mentésénél ezeket az információkat is elmenthetjük. Ez alkalmas lehet személyre szabott e-mail küldésére.


FIGYELEM: A keresés folyamán egyre kevesebb e-mail cím kerül a listába, mivel egyre kevesebb lesz a releváns kulcsszavakhoz tartozó az e-mailek száma. A keresés leállítása hosszabb időt vesz igénybe, így várjon türelemmel, amikor a Leállítás gombra kattint!


A megtalált e-mail címeket elmentheti egy fájlba, átmásolhatja a vágólapra, exportálhatja a Microsoft Word vagy Excel programokba. Csupán a megfelelő gombra kell kattintania az eszközsoron, vagy az Exportálás meü alatt a megfelelő pontot kell kiválasztani.

Felhasználói támogatás

Részletes keresés

További e-mail marketing szoftverek