Atomic Email Hunter - Gyors áttekintés
Next Topic 

Az Atomic Email Hunter programmal e-mail címeket lehet megkeresni az interneten. Csak meg kell adnia egy URL-t (weboldal címet) vagy néhány kulcsszót. Az Atomic Email Hunter a beállított keresőmotorokkal megkeresteti a releváns oldalakat, majd a beállításoknak megfelelően kigyűjti azokról az e-mail címeket. Az Atomic Email Hunter használatával egy célzott levelezőlistát kaphat. Két módja van az e-mailek keresésének. URL alapján vagy kulcsszavak alapján.


A program felületének átállítása magyarra a Settings / Languages menüpont alatt a Hungarian-ra kattintva lehetséges.A keresőmezőben (Keresd) adjon meg egy URL-t (weboldal címet) vagy néhány kulcsszót, és nyomja meg az Enter billentyűt az e-mail címek keresésének indításához. Ha további beállításokat szeretne eszközölni, kattintson a Részletes... gombra. Itt megadhat néhány korlátozó elemet, így tovább tudja pontosítani a keresést.


Az Általános beállítások ablakban megadhatja, hogy hogyan keresse az Atomic Email Hunter a keresést. Beállíthatja, hogy egyszerre hány oldalt vizsgáljon át, megadhatja a HTTP protokol beállításokat, a proxy szerver belépési adatait, az e-mail szűrést.

Az Atomic Email Hunter speciális beállítási lehetőségével és egyszerű használatával a leghatásosabb e-mail cím gyűjtő program a piacon. Az ára pedig igazán megfizethető, és igen hamar megtérül!

Frissítés keresése

Az Atomic Email Hunter regisztrálása

Felhasználói támogatás