Címek ellenőrzése és csoportos levél küldése
Previous Topic  Next Topic 

Az Atomic Email Hunterben gyorsan tudja a kigyűjtött e-mail címeket továbbítani speciális e-mail cím ellenőrző, illetve csoportos e-mail küldő szoftverekbe. Használja az Eszközök / Levél küldése..., illetve E-mail címek ellenőrzése menüpontot vagy a megfelelő ikont.


Az ingyenes próbaverzióval az adatokat nem lehet exportálni az Atomic Mail Verifierbe, illetve az Atomic Mail Senderbe. Először regisztrálnia kell a programot.


Az e-mailek ellenőrzése az  Atomic Mail Verifierben

Válassza az Eszközök / E-mail címek ellenőrzése menüpontot vagy az Ellenőrzés gombot az ikonsoron az Atomic Mail Verifier futtatásához, és a kigyűjtött e-mail címek ellenőrzéséhez. Ha az Atomic Mail Verifier nincs telepítve, az Atomic Email Hunter felajánlja a telepítését.Levél küldése  Atomic Mail Sender használatával

Válassza a Eszközök / Levél küldése..., menüpontot vagy a Levél küldése gombot az ikonsoron az Atomic Mail Sender futtatásához, amivel a kigyűjtött e-mail címekre személyre szabott levelet küldhet. Ha az Atomic Mail Sender nincs telepítve, az Atomic Email Hunter felajánlja a telepítését.További információt az Atomic Mail Senderről, az  Atomic Mail Verifierról és a komplex e-mail marketing kampány kezelő Atomic Email Studio-ról a honlapunkon talál:www.kkvszoftverek.hu.