FaduwArt fejléc
Főoldal   |   Termékek   |   Szolgáltatások   |   Magunkról   |   Kapcsolat   |     Árlista
webspider logó

Atomic Web spider: az elrejtett e-mail címek gyűjtője jelszóval védett honlapokról 


E-mail cím gyűjtés a meglátogatott honlapokról 

Atomic Web SpiderAtomic Web Spider
Atomic Web Spider.

Atomic Web Spider.
Az Atomic Web Spider gyűjtése.

Atomic Web Spider - titkosított elérhetőségeket felkutató webböngésző bedolgozó
Az Atomic Web Spider (korábbi neve Atomic IE Contact Spy) egy bedolgozó az MS Internet Explorer, a FireFox és az Opera webböngészőkhöz, hogy (titkosított) névjegy adatokat gyűjtsön akár jelszóval védett oldalakról is.

Az Atomic Web Spider beépül a webböngészőkbe, és a háttérben figyeli a meglátogatott honlapokat, és kigyűjti a névjegy adatokat, különösképpen az e-mail címeket, a telefonszámokat, a faxszámokat, az UIN-t (user identifier number=felhasználóazonosító szám) az ICQ-hoz, MSN-hez, AIM-hez.

A program erőssége, hogy majdnem az összes rejtjelezett címet képes felismerni, még olyanokat is, amelyeket más e-mail gyűjtők nem. Például a billy@aol.com e-mail címet ki tudja olvasni a következő részekből:

Kérdése van? Írjon levelet a következő címre:
<script language=JavaScript>
uname = "billy"; h = "aol"; d = "@";
document.write("<a href=mailto:"+uname+d+h+".com");
</script>

Az összegyűjtött információkat a webböngésző menüjében található Atomic Web Spider pont alatt találja (az IE esetében az Eszközök menüben). A megjelenő ablakban az információk sorba rendezhetők a kapcsolat típusa, dátum, fellelés helye stb. szerint. A szűrési és exportálási lehetőség tovább növeli a szoftver használhatóságát. Például a program képes csak az elmúlt 10 napban megtalált faxszámokat megjeleníteni a .org honlapokról.

A névjegy adatok táblázat négy mezőt tartalmaz: a kapcsolat típusa, a kapcsolat adata (pl. telefonszám, e-mail cím), a fellelés helye és a gyűjtés ideje.

A névjegy adatokat egyszerűen lehet egy szöveges fájlba, MS Office alkalmazásba (Excel vagy Word) exportálni, vagy a vágólapra másolni.

Az összegyűjtött e-mail címekre az Atomic Mail Senderrel körlevelet küldhetünk, de célszerű az Atomic Email Studio-t használni, ami fel van vértezve az e-mail marketinghez szükséges számos eszközzel:

Spam? Adathalászat?

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

  1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
  2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.

Rendszerkövetelmények

Windows 2000, XP vagy Vista. 5 MB hely a merevlemezen, IE, Firefox vagy Opera böngésző, internetes kapcsolat

Oldal tetejére Fontos tudnivalók Mail Sender Atomic Email Studio Rendszer-követelmény Letöltések Árlista Főmenü: Főoldal Termékek

FaduwArt Bt. | 1281 Budapest, Pf. 53. | Tel.: +36-1-4916863 | Fax: +36-1-4916864 | e-mail: info@faduwart.hu