Az Atomic Mail Sender csoportos e-mail küldő szoftver
Akár azonnal hozzákezdhet az e-mail kampányához, csak kövesse a linkeket!


Üzenet szerkesztése

Egy hírlevél elküldése

A postázás ütemezése

Az elküldött üzenetek nyomon követése

E-mail összekapcsolása külső adatokkal

A fő ablak elemei

A program testreszabása


Az Atomic Mail Sender (AMS) egy sok lehetőséggel rendelkező, gyors és könnyen használható csoportos e-mail és hírlevél küldő program.

Az Atomic Mail Sender üzenetszerkesztőjével html vagy egyszerű szöveges üzenetet lehet készíteni, vagy akár egyszerre mindkettőt: elég a html szerkesztőben megírni a levelet, az egyszerű szöveget a Mail Sender automatikusan elkészíti, de magunk is elkészíthetjük külön az egyszerű szöveges üzenetet. A levélhez mellékletet lehet csatolni.

Használható HTML e-mail sablon, amit lehet magával az AMS programmal készíteni, vagy az internetről lehet letölteni.


Az Atomic Mail Sender beépített SMTP szerverrel rendelkezik, így kikerülhetjük a saját internetszolgáltató szerverét, és ezáltal közvetlenül küldhetjük a levelet a címzett postaládájába. A Mail Sender többszálú küldési módot használ, így egy időben több kapcsolatot is tud létesíteni. Az AMS 100%-ban kihasználja a lehetséges sávszélességet, így modemes kapcsolat esetén még a költségeket is csökkenteni lehet. Általában a levelező kliensek 50%-nál kisebb mértékben használják ki a sávszélességet.


Az Atomic Mail Sender más szerverek kihagyásával kézbesítheti az e-maileket, így az üzenet nem fog semmilyen más szerverre kerülni, mint a címzetté.


Az Atomic Mail Senderrel a teljes levelezési folyamat szabályozható.


Az üzeneteket nyomon követheti: megnézheti, hogy ki nyitotta ki az üzenetet, ki olvasta el, vagy kattintott egy képre.


Olyan egyszerű hírlevelet küldeni az Atomic Mail Senderrel, hogy bizonyára sosem fogja abbahagyni! Kezdjen hozzá most egy új levél elkészítéséhez!