Az üzenet tulajdonságai


Az e-mailnek vannak alapvető beállításai, amelyek - a címzettlista kivételével - megegyeznek más levelező, mint pl. az Outlook beállításaival. Ezeket beállíthatjuk alapértékeknek, de minden egyes e-mail üzenethez megadhatunk egyedi tulajdonságokat is.


A következő mezőket kell megadnia az egyes e-mail üzenetekhez:


Mező

Leírás

Feladó címe

A feladó neve, és e-mail címe. Ezeket az adatokat fogják a címzettek látni, és ahova a válaszüzenetet küldeni fogják. Megadható itt a cég neve is.

Válaszlevél címe

Alapesetben ennek üresnek kell lennie, a válaszcím megegyezik a feladó címével. Ha alternatív válaszcímet akar megadni, töltse ki. (Pl. ha a hírlevél küldéséhez használt cím más, mint a kommunikációs cím.)

Mellékletek

Fájlokat csatolhat a levélhez.

Fontosság

Az üzenet fontosságát lehet itt megadni, mely lehet magas, normál vagy alacsony.

Visszaigazolás kézbesítéskor

Egy üzenetet küld a levelező szerver, amikor megkapja az üzenetet.

Read receipt

Egy üzenetet küld a címzett levelezőszoftvere, amikor a címzett megnyitja a levelet. (Lehet, hogy nincs beállítva ez az opció a címzettnél, így lehetséges, hogy nem jön válasz annak ellenére, hogy elolvasta az üzenetet.)

Címzettek listája

A címzettek listáját tartalmazó fájl elérési útvonala. Ez egy opcionális mező. Ha itt megad egy fájlt, az Atomic Mail Sender automatikusan be fogja tölteni, amikor a levelet legközelebb megnyitja.Kapcsolódó témák: