Általános beállításokKattintson a gombra vagy válassza ki a Beállítások /Általános beállítások menüpontot, hogy megtekinthesse, illetve megváltoztathassa az aktuális programbeállításokat. A felbukkanó ablakban a beállítások hat csoportra vannak bontva:

Levelező beállítások


Itt állíthatja be az Atomic Mail Sender legfontosabb paramétereit.Mező

Leírás

Szálak száma

Az egyszerre küldendő e-mailek száma. Az ajánlott érték 20 és 50 között van. A 100 fölötti érték akkor megfelelő, ha nagyon gyors számítógépe és nagy sávszélességű internetes kapcsolata van.

Kézbesítés időkorlátja

Mennyi ideig várjon az Atomic Mail Sender egy szerver válaszára. Az ajánlott érték 60 másodperc.

Kísérletek száma

Hányszor próbáljon meg kapcsolatot teremteni az Atomic Mail Sender egy (nem válaszoló) szerverrel: Az ajánlott érték 3.

Felhasználói HELO érték

HELO cím az Ön számítógépének a neve az interneten. Általában az Atomic Mail Sender automatikusan tudja detektálni, de néha ez nem sikerül.


Ajánlott üresen hagyni, hogy az Atomic Mail Sender detektálhassa. Ha ez nem sikerül, megkéri, hogy írja be. A Detektálás gombra kattintva az interneten keresztül a fejlesztők szervere megállapítja az értéket.

Sebességkorlát

Korlátozhatja az e-mail címek küldésének sebességét. Ha nem akar korlátot beállítani, adjon meg egy extrém nagy, mondjuk 1000000 levél / perc értéket.

Címzett mező

Itt adhatja meg, hogy az how Atomic Mail Sender hogyan állítsa elő a címzett nevét (hogyan töltse ki a Címzett mezőt).


Ha az Auto. generált beállítást választja, akkor az Atomic Mail Sender az e-mailből fogja megállapítani. Például ha az e-mail cím bill@hotmail.com, akkor ebből a "Bill" <bill@hotmail.com> címet fogja előállítani.


Ha a Listából beállítást választja, akkor az Atomic Mail Sender a címzettlista második adatoszlopából veszi a címzett nevét.

Karakterkészlet

A levél karakterkészletét állíthatja itt be. A kelet-európai az ISO-8859-2, de használhatja az UTF-8-at is. (Ha rosszul állítja be az értékét, akkor krikszkrakszok jelenhetnek meg a magyar (nem angol) karakterek helyett.)


SMTP beállítások


Itt adhatja meg az e-mail postázásának módját. Az Atomic Mail Sender a következő típusokat támogatja:Ebben az esetben az Atomic Mail Sender az e-maileket egyenesen a címzettek postaládájába helyezi. Ez a leggyorsabb módja a levélküldésnek, viszont nem mindegyik internetszolgáltató engedi meg a közvetlen levélküldést (pl. bezárják a 25-ös SMTP portot).


Az Atomic Mail Sender megpróbálja közvetlenül küldeni a levelet, és ha végzetes hiba lép fel közben, akkor a megadott SMTP szerveren keresztül fogja küldeni.


Az Atomic Mail Sender az összes üzenetet közvetlenül fogja küldeni, kivéve az alsó ablakban megadott doménekhez tartozó e-mail címeket. Ezeket külső SMTP szerveren fogja küldeni. Például ha a listában megadja az @aol.com és az @wanadoo.fr maszkot, akkor ezeket az adott SMTP szerveren keresztül fogja küldeni. (Vannak olyan levelezőszerverek, amelyek nem engedik meg, hogy közvetlenül küldjenek e-mailt a postafiókjaiba, illetve vannak olyanok, amelyek ezeket kéretlen levélnek minősítik, ezért szokták ezt a megoldást használni.)


Az Atomic Mail Sender az összes e-mailt a megadott SMTP szerver(ek)en keresztül fogja küldeni.

Az SMTP szerverek listáján meg kell adni legalább egyet, amin keresztül az e-maileket küldeni lehet. Kattintson a + gombra egy új hozzáadásához, a - gombra a törléshez, vagy kattintson kettőt a szerkeszteni kívánt szerver nevére.


A megjelenő ablakban írja be az SMTP szerver címét. A Port általában 25 (a kettőspont után lévő szám). Ha az SMTP szerver eléréséhez hitelesítés szükséges, adja meg a felhasználónevet és a jelszót. A leginkább elfogadott SMTP azonosítási típus az ESMTP vagy az MD5 CRAM. Ha a feladó e-mail címét az SMTP szerver igényli, adja azt is meg. Ha az alapbeállítástól el akar térni, adja meg az egyszerre küldendő levelek számát (Szálak), a várakozási időt adott számú üzenet után, és/vagy hogy hány üzenetet küldjön ki percenként/óránként.


DNS beállítások


A DNS szerverek a cél levelezőszerverek megtalálását teszik lehetővé. Általában az Atomic Mail Sender automatikusan tudja detektálni a DNS szervereket. Ha más DNS szervert akar használni, vagy esetleg az Atomic Mail Sender detektálása meghiúsul, használja A következő DNS szerver használata opciót, és adja meg a DNS szerverek IP címeit.


Proxy beállítások


Ha proxy szervert akar használni, állítsa be. Beállíthatja, hogy a proxy szervereket az Atomic Mail Studio cserélgesse adott levészám után a Proxy rotáció opcióval.


A proxy szerver tulajdonságait a következő ablakban lehet beállítani:Az Atomic Mail Sender a következő típusú proxy szervereket támogatja: following types of proxy servers:


Válassza ki a megfelelő típust, adja meg a címét, a port számát, és ha szükséges, akkor a hitelesítéshez szükséges adatokat.


SMTP fejrészek


Itt megadhat saját rejtett fejrészt (header részt) a leveléhez:Ha nem tudja, hogyan kell használni, inkább hagyja üresen, különben sok elutasítást kaphat a címzett levelezőszerverétől.

Egyéb beállítások


Néhány további beállítást eszközölhet ebben az ablakban.


A kimenő kapcsolatokról naplót készít. Ajánlott ezt az opciót bekapcsolni, mert ha gondja támad a levélküldés közben, ezt a naplófájlt kell elküldenie számunkra, hogy a problémát kiderítsük és megoldjuk.


Egy HTML jelentést készít az elküldött levelekről. A jelentések megtekintéséhez használja az Eszközök / Jelentések megtekintése... menüpontot.


Miután az Atomic Mail Sender elküldte az összes levelet, a megadott wav fájlt fogja lejátszani.


Ha a szerverén tárolja a saját hírlevél nyomkövető szkriptjét, itt adhatja meg annak elérési útvonalát. PHP futtatási lehetőség szükséges. Helyezzen el special.php fájlt a következő tartalommal a honlapján:

<?

@$open = $_GET['open'];

if (isset($open) && $open !=''){header("Location: http://atr5.net/$open ");}

foreach ($_GET as $key => $value) {

       if ($key == "url") {

               $url = $value;

       } else {

               if ($key != "e")

                       $url .= "&".$key."=".$value;

       }

}

@$e = $_GET['e'];

if (isset($url) && $url !=''){

    $array = explode("*", $url);

    if (@$array[3] == 2){header("Location: http://atmst.net/atr5.php?url=$url&e=$e");}

    if (@$array[3] == 3){header ("Location: $url");}

       header("Location: http://atr5.net/utr.php?url=$url&e=$e");

}

?>

Ennek a fájlnak az elérési útvonalát kell itt megadni. Az e-mailek nyomon követését szolgáltatásként is igénybe veheti. Bővebben itt olvashat róla.


Ha bejelöli, akkor az Atomic Mail Sender a program indításakor leellenőrzi, hogy van-e újabb verziója a szoftvernek. Ha van, felajánlja a frissítés lehetőségét.Kapcsolódó témák: