Üzenet szerkesztése


Miután betöltöttünk egy meglévő üzenetet, vagy egy újat kezdünk, a fő ablakban szerkeszthetjük.


Az Atomic Mail Senderben használhatunk HTML és egyszerű szöveges üzeneteket is. A Formátum menü alatt tudjuk átállítani egyikről a másikra.HTML módban használhatjuk a beépített szövegszerkesztőt, megadhatjuk a betű méretét, színét, beilleszthetünk képeket, linkeket stb., de akár más HTML- vagy szövegszerkesztőben készített szöveget is beilleszthetünk.


Ha valaki ismeri a HTML programnyelvet, akkor a forráskódját is tudja szerkeszteni, ha a szerkesztőablak alatt található fülre rákattint. Bizonyos effektusokat csak ott lehet beállítani.


Megadhatunk alternatív egyszerű szöveget is azok számára, akik nem tudják a HTML leveleket olvasni. Alaphelyzetben az Atomic Mail Sender automatikusan szinkronizálja a szöveget a HTML részben megadott szöveggel. Ha a jelölést kivesszük a Legyen szinkronban a HTML résszel automatikusan opciónál, akkor saját szöveget írhatunk az ő részükre. (Pl. hogy látogassanak el a honlapunk hírlevelet tartalmazó oldalára.)


Az Előnézeti böngészőben ablakban megtekinthetjük, hogyan valószínűleg hogyan fogja látni a levelünket a címzett. (Sajnos lehet, hogy a levelünk a különböző böngészőkben, levelezőkben különbözőképpen fog megjelenni.) Az üzenetet próbaképpen elküldhetjük a saját e-mail címünkre, és ott a saját levelezőnkkel tudjuk az üzenetünket megtekinteni.


Kapcsolódó témák: