Hogyan lehet névtelenül levelet küldeni?Az Atomic Mail Senderben használhatunk socks és proxy szervereket. A proxy szerverrel el tudjuk rejteni az eredeti IP címünket, és ezáltal a kilétünket. (Csak nagy fáradsággal és tudással lehet kinyomozni.)


Ehhez nyissa meg a Beállítások > Általános beállítások > Proxy menüpontot. Jelölje be, hogy Proxy használata, majd nyomja meg a Hozzáadás gombot, vagy ha a vágólapra helyezte a proxy-k listáját, használja a Beillesztés gombot.


A proxy beállításáról részletesebben a Levelezés általános beállításai című részben olvashat.A proxy szerverekről


A proxy szerverek olyan számítógépek, amelyek átirányítják a kérelmünket más szerverekhez. A távoli szerverek így úgy érzékelik, hogy a kérés a proxy szerverről érkezett, és nem tőlünk. Tehát ha proxy szervert használunk, elrejtjük magunkat.


Az interneten találhatunk ingyenes proxy szervereket, de ezek nem élnek sokáig. A Google segítségével rákereshetünk a "proxy servers", "proxy szerverek", "socks servers" kifejezésekkel. Valószínűleg érdemesebb fizetős proxy szervereket igénybe venni, és azon keresztül küldeni a leveleket. Ilyen szolgáltatásokat szintén találhatunk az interneten.


Kapcsolódó témák: