Új üzenet készítése


Az Atomic Mail Sender-ben készíthetünk HTML és szöveges üzenetet is. Alaphelyzetben HTML szerkesztőben írhatjuk meg az üzenetet, amit az Atomic Mail Sender automatikusan elkészít egyszerű szöveges üzenetként is azoknak, akiknek a levelezőjük csak ez utóbbit tudja fogadni, de számukra írhatunk egy egészen más üzenetet is. Ha csak egyszerű szöveges üzenetet akarunk készíteni, a Formátum menüpontban állítsuk át Egyszerű szöveges üzenetre.


Az üzenetet importálhatjuk akár szöveges, akár HTML fájlból a Fájl/Megnyitás menüpont alatt, de meglévő projektünket is innen érhetjük el.


Ha egy weboldalt szeretnénk levélként elküldeni, akkor a Fájl/Betöltés az internetről menüpont alatt megadhatjuk azt az oldalt, amit el szeretnénk helyezni a levelünkben.


A HTML levelek szerkesztésénél használhatjuk a beépített HTML szövegszerkesztőt, de ha valaki jobban szereti a kódokat, azok számára lehetőség van erre is, a szerkesztő alatt található fülek segítségével kapcsolhatunk át egyik módból a másikba.


Az üzenet elkészült, már csak el kell küldeni a címzetteknek...


Miután elkészültünk a levél megírásával, betölthetjük azok címét, akiknek el szeretnénk küldeni a levelet. Az F5 billentyűvel vagy a Címzettek ikonra kattintva megadhatjuk a címzettek listáját, majd ezek után a Küldés gombbal megnyithatjuk a postázó ablakot.Kapcsolódó témák: