Kiadvány tulajdonságai  > Nyelv
Previous Topic  Next Topic 

Ha más nyelvű kiadványt készítünk, akkor ebben a párbeszédablakban állíthatjuk be azokat a kifejezéseket, amelyek a lefordított kiadvány párbeszédpaneleiben megjelennek. Egyszerűen gépeljük a fordítást a megadott helyre. Ha a Nyelv mentése gombra kattintunk, akkor elmenthetjük az adott beállítást. A Nyelv betöltése gombbal beolvashatunk egy előzőleg elmentett nyelvbeállítást. A Magyar nyelv gombbal visszaállíthatjuk a kifejezések beállításait magyarra. Ha bejelöljük az Alaphelyzet négyzetet, akkor az éppen beállított nyelvet használhatjuk a NeoBook elindításakor.


Használjuk a Kétirányú nyelv mód beállítását, amelyikben a szöveget meg akarjuk jeleníteni: balról jobbra vagy jobbról balra, a függőleges görgetősáv helyét és a szövegigazítás alapbeállításait, amikor a kiadványunk közel-keleti verziójú Windows alatt fut. Ha nem erre a területre tervezzük a kiadványunkat, akkor az irány balról jobbra. (Ez a beállítás hatástalan akkor, ha nem közel-keleti verziójú Windows alatt fut a kiadvány.)


Megjegyzés: A speciális karakterkészletet igénylő nyelveknél (mint az arab, japán stb.) szükség lehet az Egyedi betűkészlet beállítására is.