Értesítés küldése a résztvevők részére
Previous Topic  Next Topic 

A projektmenedzser e-mailt tud küldeni azoknak a résztvevőknek, akik egy bizonyos időszakban dolgoznak, közvetlenül az alkalmazásból, ha megnyomják a Értesítés küldése a résztvevőknek ikont, amit az alábbi kép mutatja:Ha a levelező szervert még nem állította be előtte, egy figyelmeztető üzenetet fog kapni:Még akkor is elküldheti a leveleket, ha még nem tette meg a szükséges szerverbeállításokat, ha az OK gombot megnyomja, ugyanis ekkor a RationalPlan fejlesztőinek az e-mail szerverén keresztül fognak a levelek menni, bár ez nem tanácsos.

Az Értesítés küldése a beosztásokról ablakban beállíthatja a kívánt időszakot, amelynek a hozzárendeléseiről (beosztásairól) értesítést kíván küldeni a résztvevőknek e-mailben. Akár azoknak a résztvevőknek is küldhet értesítést, akiknek nincs hozzárendelésük az adott időszakban. Ha bejelöli az Összes erőforrás megjelenítése opciót, a projekt összes erőforrása megjelenik a listában, nem csak azok, akik/amelyek az adott időszakban van hozzárendelésük.


Figyelem: Ha az e-mail címet itt megváltoztatja, az felülírja azt, amelyet az Erőforrások > Részletek rész Részletek fülnél adott meg.

Itt is van egy E-mail sablon szövegdoboz, hogy még az utolsó simításokat el tudja végezni az adott e-mailhez. Ez csak az adott e-mailre fog vonatkozni, nem befolyásolja az eredeti sablont. Ha végleges módosításokat szeretne eszközölni, azt a Beállítások > Alapbeállítások > E-mail ablakban tudja megtenni. Lásd E-mailek beállítása részt.