FaduwArt fejléc
Főoldal   |   Termékek   |   Szolgáltatások   |   Magunkról   |   Kapcsolat   |     Webáruház
SIMUL8 logó

Hálózati verzió


SIMUL8 Network - A fő előnyök

A SIMUL8 Network verzió megvásárlásával a cég összes számítógépére lehet telepíteni a SIMUL8 szoftvert. A hálózatban lévő számítógépek kapcsolódnak a SIMUL8 szerver licenc ellenőrzőhöz. LAN és WAN lehetőség is van. A SIMUL8 FlexLM többféle licenckezelő eszközzel rendelkezik, amelyek felismerik a használatban nem lévő licenceket, és átirányítja olyan projektekhez vagy helyekhez, ahol használatba vennék, így megtakaríthat további szoftvervásárlásokat.

A SIMUL8 hálózati verziójaA SIMUL8 hálózati verziója
A SIMUL8 hálózati verziója

A SIMUL8 hálózati verziója

Hálózati licenc a vállalati hálózathoz (LAN)

A SIMUL8 szoftvert bármely számú számítógépre telepíthető, amelyek hozzáférnek a SIMUL8 szerver licenc ellenőrzőhöz.

Amikor egy felhasználó elindítja a SIMUL8-et ezen számítógépek valamelyikén, engedélyt kér a szervertől a futtatáshoz. A szerver megvizsgálja az összes futó SIMUL8 licencek számát. Ha ez kevesebb, mint a megvásárolt licencek száma, akkor a felhasználó számítógépe elindítja a SIMUL8-et. Ha nem, akkor a felhasználó egy üzenetet kap, hogy várnia kell, mert nem áll rendelkezésre elegendő licenc.

Azok a felhasználók, akik egy notebookot kell használniuk a hálózaton kívül, lehetőség van erre a kijelentkezésre (checking out), a szerver engedélyt ad arra, hogy a felhasználó felhasználjon egy licencet a meglévőkből, amíg nincs a hálózatba kötve. Addig a szerver úgy veszi, hogy ez a licenc foglalt.

Nagykiterjedésű hálózat (WAN) licenc

A SIMUL8 WAN hálózati licenc Flex LM technológiát használ a SIMUL8 telepítésénél egy globális hálózaton, ahol a felhasználók hozzáférnek a szoftverhez a világ bármely pontjáról.

A felhasználás felügyelete: A Flex LM egy megfelelés kezelőt használ, amelynek segítségével az Ön IT részlege felügyeli a licencek használatát a különböző helyeken, és hogy pont ki az, aki használja. Ennek segítségével az is leellenőrizhető, hogy melyik licencek nincsenek a hálózatban, és úgy használják őket. Bárki, akinek hozzáférési joga van a licenc kezelőhöz, 'kényszerítheti' a licenceket a visszatérésre (szabaddá tételére), vagy megadhat egy időintervallumot a használathoz.

Licenc kezelő: A SIMUL8 FlexLM rendelkezik több licenc kezelő eszközzel, amely jelentéseket biztosít az IT részlegnek (vagy a licencekért felelősnek) a licencek felhasználásáról (beleértve a felhasználó azonosítóját és helyét). Ez segít meghatározni az optimális egyszerre használható licencek számát, ami a csoportnak szükséges. Szintén meg tudja állapítani a használatban nem lévő licenceket, és átcsoportosíthatja ezeket más helyekre vagy más projektekhez, megtakarítva ezáltal újabb szoftverbeszerzéseket.

A SIMUL8 Network hálózati licenc követelményei és előnyei

Részletekért keressen fel bennünket!

FaduwArt Bt. | 1281 Budapest, Pf. 53. | Tel.: +36-1-4916863 | Fax: +36-1-4916864 | e-mail: info@faduwart.hu

Oldal tetejére Basic Professional Tulajdonságok Összehasonlítás Bevezető Képek, videók Rendszer-követelmény Letöltések Főmenü: Főoldal Termékek Webáruház