EPUB és HTML5A Kotobee Reader az egyik EPUB (szabvánnyal kompatibilis), dinamikus elrendezést kezelő e-könyv olvasó eszköz. A Kotobee Reader a legkorszerűbb HTML5 technológiával készült, a felhasználói tapasztalatokat messzemenően figyelembevételével. A könyv tartalma átrendeződő, és bővítheti kedve szerint. Ezzel a módszerrel az olvasó beállíthatja a betűméretet, és ez áttördeli a tartalmat úgy, hogy az a képernyőhöz igazodjon, és könnyen gördíthető legyen. Nem kell többé nagyítani és kicsinyíteni!

A Kotobee Reader alkalmazással interaktív e-könyveket és EPUB fájlokat olvashatunk, hozzáférést biztosít a Kotobee ingyenes megosztott könyvtárához. A Kotobee Reader kivételes kompatibilitást nyújt a Kotobee Authorral készített eBookokkal, valamint az EPUB 3.0 szabványú könyvekkel. A Kotobee Reader elérhető számítógépes és mobil alkalmazásként egyaránt.

Nincs többé fejfájás. Egyetlen fájl elég!
Az eBook eljuttatásakor mindig frusztráló, hogy a felhasználót még meg kell kérni egy bizonyos olvasó letöltésére is a fájl megnyitásához. Mostantól ez nem szükséges. A Kotobee Author segítségével az EPUB könyvet "összeforraszthatja" a Kotobee Readerrel, ami egy önállóan futtatható alkalmazás lesz, és ami azonnal futtatja is az e-könyvet. Ez lehet egy webes alkalmazás, egy Windows/Mac alkalmazás vagy egy natív mobilalkalmazás (Android, iPhone, iPad vagy Windows Phone). Akár bele is integrálhatja az LMS rendszerébe! Az alkalmazását teljesen testreszabhatja, és saját név alatt terjesztheti (white label). Igen, ez olyan jó, ahogyan hangzik!

termékcsomag készítése

Remek felhasználói eszközök az olvasás/tanulás hatékonyság növelésére

Name Description Price
Jegyzetelés
jegyzetelés
Jegyzeteket fűzhet szavakhoz, bekezdésekhez, amelyeket később visszanézhet
Kiemelés
kiemelés
A fontosabb szövegrészeket színes szövegkiemelővel jelezheti
Könyvjelző
könyvjelző
A lényegesebb oldalakhoz könyvjelzőt iktathat be
Jegyzetek összegyűjtése
annotáció
A jegyzeteket, kiemeléseket, könyvjelzőket egy PDF dokumentumba gyűjtheti ki
Keresés
keresés
Kereshet a fejezetben vagy a teljes könyvben
Nyelvbeállítás
nyelvek
Több mint tízféle nyelvből választhat
Másolás vágólapra
másolás
A kijelölt szöveget a vágólapra másolhatja, hogy más alkalmazásokba másolja át
Szövegfelolvasó
szövegfelolvasás
A kiválasztott szöveget a Reader felolvassa
Google keresés
Google
Definíciók, magyarázatok keresése közvetlenül, egy kattintással
Reader kezelőfelülete

Multiplatformos támogatás
A Kotobee Readert a Kotobee Authorral készített interaktív elemeket tartalmazó kiadványokra optimalizálták. Ez garantálja, hogy zökkenőmentesen fusson minden platformon:  weben, számítógépen, iPadon, iPhone-on, Androidon stb. Az eBook átméreteződő, és alkalmazkodik a különböző képernyőmérethez és tájoláshoz.

Multiplatform

Testreszabás és egyedi márka
Az olvasóját könnyen saját igényei szerint testreszabhatja, használhatja a saját színeit, logóját, szlogenjét. Még akár a kezdőképernyőjét is! Saját márkájúvá teheti.

A saját márkás Kotobee Reader

A Kotobee Reader egy önállóan futtatható alkalmazás, amellyel EPUB fájlokat lehet megnyitni, vagy egy eBook csomagalkalmazás része, amelyik egy EPUB fájlt és a Readert tartalmazza. Ezt a komponenst a Kotobee Authoron keresztül lehet elérni.

Saját márkájú Readert kétféleképpen lehet előállítani:

  1. A Kotobee Authorral előállít egy kiadványt, és az exportálásnál a Kotobee Readerbe történő beágyazást választja
  2. Egy saját intézményre alakított Readert igényel tőlünk.
A saját kiterjesztésű e-könyv

Az intézményeknek előnyös lehet, ha saját eBook kiterjesztése van, amelyeket csak a saját olvasójukkal lehet megnyitni. Itt jön a Kotobee Reader. A fejlesztők egyedi megoldást kínálnak, amely garantálja az Ön fájljainak biztonságát, és azok könnyű létrehozhatóságát. Lépjen velünk kapcsolatba a részletekért.