FaduwArt logó

Cégünk egy családi vállalkozás (1991 óta egyéni vállalkozás, majd 2001 óta bt. formájában), amelyik számítógépes grafikával és nyomdai előkészítéssel foglalkozott kezdetben, főként műszaki tárgyú könyvekhez készített illusztrációkat, de akár teljes könyvet is nyomdakésszé tudtunk varázsolni kézirat alapján, mint például a Fizika kultúrtörténetének utolsó kiadását.

Később a NeoBook program segítségével multimédiás kiadványokkal egészítettük ki tevékenységünket. Mivel a magyar piacon hiányzott a jó minőségű, de megfizethető elektronikus kiadvány készítő program, elvállaltuk a magyarországi terjesztését. Ekkor merült fel az ötlet, hogy további, hasonló paraméterekkel rendelkező szoftverek értékesítésével is foglalkozzunk, így fokozatosan bővítettük termékpalettánkat.

A NeoBook honosítása nagy siker volt, a hazai piacon szinte csak a magyar verziót vásárolják. Ez arra sarkallt bennünket, hogy a mindennap használatos, népszerű szoftvereinket lefordítsuk magyarra. Ma már magyar nyelvű kezelőfelülete van/lehet a NeoBookon kívül a Fast-Helpnek, az Atomic Email Hunternek, az Atomic Mail Sendernek az Atomic Email Studionak és a többi Atomic szoftvernek is. Már magyar kezelőfelülete és súgója van a RationalPlan projekttervező és -kezelő és a Kotobee e-book szerkesztő és készítő szoftvereknek is.

Legújabb tevékenységünk az e-könyvek előállítása és kiadása, valamint értékesítése olyanok számára, akik úgy gondolják, érdemes írásaikat mások számára is elérhetővé tenni.

Mivel nincs nyomdai költség, így igen kis ráfordítással lehet magánkiadású könyveket megjelentetni. Különösen tanárok, oktatók, oktatási intézmények számára előnyös megoldás!

EU adószámmal rendelkezünk, így az Európai Unió területére is tudunk szállítani, szolgáltatni áfamentesen, ha a külföldi Megrendelőnek is van EU adószáma.

Levélcím:   FaduwArt Bt., 1281 Budapest, Pf. 53.
Telefon: +3613916863 (Nincs üzenetrögzítő)
e-mail: info@faduwart.hu
EU-s adószám:   HU 20959865
Bankszámlaszám:   CIB Bank, 10700718-47602308-51100005
Székhely:   1029 Budapest, Zsíroshegyi u. 129. (nincs ügyfélfogadás, magánlakás)
Tárhelyszolgáltató:   Tárhely.eu

  

Tagja vagyunk a következő szervezeteknek:
  • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar–Kínai Tagozata,
  • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar–Arab Tagozata

Szolgáltatások

mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Szoftverek

mikro-, kis- és középvállalkozásoknak