FaduwArt fejléc
Főoldal   |   Termékek   |   Szolgáltatások   |   Magunkról   |   Kapcsolat   |     Webáruház
e-mail hunter logó

Atomic Email Hunter: az e-mail címek felkutatója


E-mail cím vadászat az interneten 

A program megadott honlapokról, vagy adott kulcsszó alapján (keresőprogram által) megtalált honlapokról gyűjti össze az e-mail címeket. Az E-mail vadászt (E-mail Hunter-t) jól lehet alkalmazni, ha nem ismer elegendő olyan honlapot, ami érdekes lehet az Ön számára, de tudja azokat a kulcsszavakat, ami alapján a program megtalálhatja a megfelelő e-mail címet. Az E-mail vadász többcsatornás techológiát alkalmaz, hogy minél gyorsabban tudja a feladatot végrehajtani, és optimálisan használja ki az internetkapcsolatát. Ezzel a módszerrel az E-mail vadász nagyon kis erőforrást igényel.

Atomic Email HunterAtomic Email Hunter
Atomic Email Hunter.

Atomic Email Hunter.
Az Atomic Email Hunter fő ablaka.

Az Atomic Email Hunter segítségével az e-mail címek összegyűjtése olyan egyszerű, mint az internetes keresők használata. Meg kell adni a kívánt kulcsszavakat, majd a Vadász elkezdi összegyűjteni a Google vagy más beállított keresőmotorok által megtalált honlapokat, majd átnézi a rajtuk található e-mail címeket. Ez a kulcsszavas keresés az Atomic Email Hunter specialitása, (egyelőre) más népszerű email keresők nem tartalmazzák.

Az Atomic Email Hunter több szűrési lehetőséget biztosít a weboldalak átnézéséhez. Beállíthatjuk az átvizsgálandó helyeket és a mélységet is.

A programot könnyű használni, és az igényekhez lehet igazítani. A legtöbb esetben elegendő egy URL címet vagy néhány kulcsszót megadni ahhoz, hogy megkapjuk a kívánt eredményt.

Az Atomic Email Hunter egy nagyon gyors program, ami támogatja a többszálú oldalbetöltést, nagyon kis forrást igényel a számítógéptől, és a háttérben tud dolgozni minden olyan számítógépen, amin van Windows, és van internetes kapcsolata.

Az Atomic Email Hunter önállóan futtatható, nem igényel semmilyen más kiegészítő programot (mint pl. az Internet Explorert), és proxy szerveren keresztül is működik.

Az Atomic Email Hunter licence egy számítógépre érvényes! Ha több számítógépre akarja telepíteni, kedvezményes többlicences változatot kell vásárolnia.

A próbaverziót letöltheti, de néhány funkciót nem lehet benne használni, mint például az e-mail címek elmentését, illetve exportját. A regisztrált verzióban nincs korlátozás!

Néhány tanács az Atomic Email Hunter használatához:

Az Atomic Email Hunter elengedhetetlen eszköz egy professzionális e-mail kampányhoz!

Spam? Adathalászat?

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

  1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
  2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.

Az összegyűjtött e-mail címekre az Atomic Mail Senderrel körlevelet küldhetünk, de célszerű az Atomic Email Studio-t használni, ami fel van vértezve az e-mail marketinghez szükséges számos eszközzel:

Rendszerkövetelmények

Windows 2000, XP, 7, 8 vagy Vista. 40 MB hely a merevlemezen, internetes kapcsolat 

Kulcsszavak

üzleti e-mail marketing, e-mail marketing, e-mail kereső, e-mail vadász, e-mail hunter, Atomic e-mail hunter, e-mail cím kereső szoftver, e-mail marketing kampány, e-mail marketing kampány szoftver, szoftver internet marketinghez, marketing szoftver, e-mail grabber, e-mail extractor, mass mail, bulk e-mail, hírlevél készítés, levelező lista készítés, e-mail cím kereső, e-mail elfogó, sok e-mail küldése egyszerre, e-mail címek felkutatása, e-mail felkutatása az interneten, e-mail címek keresése, e-mail címek az interneten, e-mailek keresése

Oldal tetejére Fontos tudnivalók Mail Sender Atomic Email Studio Online súgó Rendszer-követelmény Letöltések Webáruház Főmenü: Főoldal Termékek

FaduwArt Bt. | 1281 Budapest, Pf. 53. | Tel.: +36-1-4916863 | Fax: +36-1-4916864 | e-mail: info@faduwart.hu