FaduwArt fejléc
Főoldal   |   Termékek   |   Szolgáltatások   |   Magunkról   |   Kapcsolat   |     Webáruház
mail sender logó

Atomic Email Sender: e-mailek, hírlevelek csoportos elküldője - magyarul


Csoportos e-mail, hírlevél küldése

A MailSender egy csoportos e-mail (hírlevél) küldő szoftver beépített nyomkövető rendszerrel, aminek segítségével megtervezheti, elküldheti és figyelemmel kísérheti a személyre szabott üzeneteit. A címzettek száma korlátlan. A beépített Atomic Email Tracker-rel (web-alapú hírlevél figyelő rendszer) a programot beállíthatja úgy, hogy az e-mail kampányt kontroll alatt tudja tartani: pillanatról-pillanatra figyelemmel kísérheti, hogy ki, mikor és hol nyitja meg az e-mailjét és kattint rá a linkre. Ezenfelül ezzel a hírlevélküldő szoftverrel alapvető levelezőlista-kezelőt is kap: hozzáadhat új címeket, eltávolíthatja a már nem aktuálisakat, megfigyelheti az e-mail kampányát.

Az Atomic Mail Sender átállítása magyar nyelvre

Az Atomic Mail Sender kezelőfelületét a Settings > Language > Hungarian útvonalon keresztül tudja átállítani magyarra. Ezenkívül a honlap jobb oldali menüjében magyar nyelvű online súgót is talál hozzá!
Próbálja ki, töltse le, kattintson ide!

Az Atomic Mail Sender használata

Atomic Mail SenderAtomic Mail Sender
Atomic Mail Sender.

Atomic Mail Sender.
Az Atomic Mail Sender fő ablaka.

Az Atomic Mail Sender fogadni tudja a MS Excelben, a MS Accessben, a MS Wordben, a DBF-ben generált ASCII szöveges fájlokat (.txt, .lst). A csoportos levelező programban szerkesztheti az Outlookból importált címeket, vagy használhatja az Email Hunter programot is a szükséges e-mail címek összegyűjtésére. Az e-mail címek száma nincs korlátozva. Ha akarja, akár többszázezer, személyre szabott e-mailt tud küldeni egyszerre anélkül, hogy egy másnak címzett levelet rossz helyre postázzon.

Az Atomic Mail Sender egy önállóan futtatható csoportos levélküldő szoftver. Egyedül egy internetes kapcsolat szükséges, hogy tudja használni. A program beépített SMTP szerverrel rendelkezik, amely a leveleket közvetlenül postázza a címzetteknek, kikerülve az Ön internetszolgáltatója által biztosított e-mail fiókot.

Az Atomic Mail Sendert igen egyszerű használni:

Az Atomic Mail Sender többszálú postázással a sávszélességet optimálisan fogja kihasználni, így többszáz levelet lehet néhány perc alatt elküldeni, de természetesen ez függ az üzenet méretétől, az internetes kapcsolat sebességétől, a címzett e-mail fiókjának elérhetőségétől is!

Az Atomic Mail Sender alapvető levelezőlista kezelő rutint is tartalmaz.

Az Atomic Mail Sender elengedhetetlen eszköz egy professzionális e-mail kampányhoz!

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

  1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
  2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.

Az e-mail címek gyűjtését az Email Hunter-rel végezhetjük, de célszerű az Atomic Email Studio-t használni, ami fel van vértezve az e-mail marketinghez szükséges számos eszközzel:

Rendszerkövetelmények:

Windows 2000, XP vagy Vista. 20 MB hely a merevlemezen, internetes kapcsolat 

FaduwArt Bt. | 1281 Budapest, Pf. 53. | Tel.: +36-1-4916863 | Fax: +36-1-4916864 | e-mail: info@faduwart.hu

Oldal tetejére Fontos tudnivalók Email Hunter Atomic Email Studio Online súgó További Atomic szoftverek Rendszer-követelmény Letöltések Webáruház Főmenü: Főoldal Termékek