Windows alapú szoftver, amivel interaktív e-kiadványokat lehet tervezni és létrehozni, amelyek okos eszközökön, weben és számítógépeken tudnak futni.
Iskolai szemléltető

Fejlessze intézménye oktatási színvonalát, és kínáljon jobb tanulási élményt! Váltson digitálisra! Olvasásról interaktivitásra...

Animált figurák

Kezdő tanulóknak készítsen kedves mesekönyvet animációs figurákkal. A képeket könnyedén mozgathatja, "ugrathatja", tekergőztetheti

Iskolai kedvezmény

A digitális tanulás elősegítése érdekében a Kotobee és a FaduwArt az oktatási intézmények részére 25% kedvezményt biztosít. Hivatalos igazolás szükséges.

De inkább nézze meg, mit tud a Publisher!

A legfontosabb tulajdonságok...

Importálás

Importálás
Kezdje teljesen elölről, vagy importálja a meglévő PDF fájlt a Kotobee Publisherbe, majd szerkessze tovább annak tartalmát

Tervezés
Készítsen interaktív kiadványt egy egyszerűen használható eszközzel, a Kotobee Designerrel.

Tervezés
Interaktivitás

Interaktív elemek
Az oldalakon megjeleníthetők forgatható 3D elemek, nagyítható képek, interaktív képgalériák és megannyi más interaktivitást biztosító elem.

Többnyelvű kiadványok
Többnyelvű eBookokat készíthet, teljes jobbról balra történő írásmód (pl. arab nyelv) támogatással.

Többnyelvű kiadványok
Jegyzetelés

Jegyzetelés
Az olvasó a könyvet „kipreparálhatja”, szöveges/képi jegyzeteket, könyvjelzőket helyezhet el, színes szövegkiemelőt használhat mondatok áthúzásához, és mindezeket automatikusan elmenti az olvasó eszközére.

Exportálás
Az eBookot natív alkalmazásként is eljuttathatja az olvasói számára, saját ikonnal és logóval, de még több más formátumba szintén lehet a kiadványt exportálni.

Exportálás