FaduwArt fejléc
Főoldal   |   Termékek   |   Szolgáltatások   |   Magunkról   |   Kapcsolat   |   Árlista

Szolgáltatások


Szolgáltatásainkhoz külön oldalt készítettünk, részletesen a www.kkvszolgaltatasok.hu honlapon talál ezekről információt.

Honlapkészítő szoftver testre szabása ÚJ!

A www.kkvszolgaltatasok.hu honlapon található nagyon egyszerűen kezelhető honlapépítő szoftverhez - ha nem talál a sablongyűjteményeben megfelelőt - átszabjuk valamelyiket vagy teljesen egyedi dizájnt készítünk. Részletek...

Lapozható e-kiadvány készítése ÚJ!

PDF dokumentumából elkészítjük lapozható e-kalalógusát, brossuráját, könyvét, amit akár CD-n vagy más adathordozón terjeszthet (exe vagy html), vagy on-line változatát (html), amelyet a honlapján helyezhet el. Részletek...

Részletek...

Kiadványok tervezése és készítése, nyomdai előkészítés

Vállaljuk papír alapú könyvek, brossurák, újságok, szórólapok megtervezését és kivitelezését. A kiindulási anyag lehet kézirat vagy egy dokumentum fájl is. Szükség esetén az ábrákat is elkészítjük vázlatból vagy leírás alapján.

A kivitelezés történhet az Ön(ök) műszaki szerkesztőjének útmutatásai alapján is. Az elkészült anyagot akár pdf vagy prn fájlban, akár filmen tudjuk rendelkezésre bocsátani, illetve nyomdai kapcsolatainkat felhasználva a megfelelő példányszámban kinyomtatjuk, bekötjük, és eljuttatjuk Önökhöz.

Elektronikus kiadványok, oktatási anyagok tervezése és készítése

Meglévő papír alapú könyv, katalógus, újság stb. alapján elkészítjük annak elektronikus változatát. Az elektronikus változat előnye, hogy az interaktív lehet, tartalmazhat videót, hangot, magyarázó szöveget is, kérdéseket lehet feltenni, a választ pedig ellenőrizni. Terjesztése, sokszorosítása sem okoz gondot, pont annyi példányban lehet elkészíteni, amennyire szükség van. Csak egy CD-író kell hozzá vagy Internet!

Kiállításokon számítógéppel lehet helyettesíteni a videolejátszót, nem szükséges állandóan visszatekercselni, mivel programozással automatikusan folyamatosan tudja lejátszani a filmet, animációt. Érintőképernyős számítógéppel információkat nyújthatunk az érdeklődőknek.

Egyre népszerűbbek az elektronikus oktatási anyagok, mivel terjesztésük egyszerű (ha szükséges, jelszóvédelemmel is el lehet látni), az újdonság a tanulókra is hatással van, interaktív tulajdonságuk az önálló tanulást is elősegíti. Távoktatáshoz ideális.

Meglévő tankönyvhöz CD mellékletet tudunk készíteni, vagy tanároknak kivetíthető előadásanyagot (fólia helyett), amit színesíthetünk videóval, animációval is.

Vállalati bemutató, prezentáció készítése az arculatterv alapján

Adja át CD-névjegyen a vállalatáról szóló bemutatót, éves jelentést! Az önállóan futtatható exe fájl alkalmazásával nem szükséges segédprogram használata, a CD behelyezésével máris elindul a bemutató! Az anyag módosítását, részleteinek kimásolását is meg lehet ezzel akadályozni, illetve megnehezíteni. Adatbázisokat, honlapokat is be lehet vele mutatni.

Elektronikus katalógus

Az elektronikus katalógus előnye, hogy szinte nincs terjedelmi korlátja, frissítése igen egyszerűen elvégezhető, az árjegyzék aktualizálható (akár interneten keresztül is). Kis példányszámban is gazdaságos, „négyszín-nyomású” lehet. Ha szükséges, a katalógus oldalait ki is lehet nyomtatni.

Arculattervezés

Az arculatterv szorosan hozzátartozik a vállalat imázsához, így annak elkészítése hosszabb időt vesz igénybe. A vállalat küldetéséből kell kiindulnunk, illetve a cégvezetés elképzeléséből. Először célszerű a logót megtervezni. Mit fejezzen ki, milyen legyen a színvilága, stílusa. A kompetens vállalati vezetőkkel, személyekkel egy brain-storming keretében lehet ezt tisztázni. Ezek alapján – grafikus bevonásával – elkészítünk néhány tervet, amelyek közül a Megrendelő kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet, illetve további módosításokat kérhet. A következő lépés a logóhoz leginkább illeszkedő betűtípus megválasztása. Mindezek alapján elkészítjük a boríték, levélpapír, névjegy stb. terveit. Elfogadása után az arculati kézikönyvben rögzítjük a nyomdának szükséges információkat.

Honlap tervezése és készítése az arculatterv alapján

A honlapterv egyik leglényegesebb eleme a megfelelő felépítés, struktúra: milyen és hány oldalra van szükség (pl. cégbemutató, termékek, linkek, elérhetőség), azok hogyan kapcsolódjanak egymáshoz. Szükséges tisztázni, hogy kik látogatják leginkább a honlapot, java-t vagy flash-t tudnak-e futtatni stb.)

Az arculatterv és a struktúra alapján elkészítjük a nyitóoldal tervét két-három változatban. Elfogadása után a belső oldalak tervei következnek, majd a programozás, illetve az oldalak tartalommal való feltöltése. Mindezek után a tesztelésre kerül sor, hogy minden link helyesen működik-e, a különböző felbontások, internetes böngészők hogyan módosíthatják a megjelenését. Végül egy internetes szerverre kell elhelyezni, ami lehet saját vagy bérelt. Lényeges a keresőoptimalizálás is, hogy a honlapot megtalálja, és lehetőleg minél előbbre helyezze.

Ahhoz, hogy a honlapot mások is láthassák az interneten keresztül, domain-névre is szükség van. A www.domain.hu oldalon megtudhatja, hogy az Ön(ök) által választott név létezik-e már.

A tarhely.eu tárhelyen történő elhelyezés intézését, illetve a Domain név igénylését is vállaljuk. A tarhely.eu áraiból 5% kedvezményt kap, ha a FADUWART12 kuponkódunkat használja!

Számítógépes grafika

Számítógépes grafika területén nagy gyakorlattal rendelkezünk, számos könyv, brosúra készült az általunk készített ábrákkal. Ha Önnek ábrára, grafikára, animációra van szüksége, azt is megtervezzük, elkészítjük!

Grafikákról, festményekről is tudunk gondoskodni: Geisbühl Tünde grafikus, festőművész, Siska Gyula festőművész, Siska Mariann látványtervező

CD, CD-névjegy tervezése, készítése, írása

Elektronikus adatait, bemutatóját CD-re írjuk, a CD felületét, borítóját megtervezzük, elkészítjük. Kis példányszámban is!

Akár különleges (pl. vállalati logó) alakú CD-t is választhat! (Ebben az esetben a legkisebb mennyiség 1000 db.)

FaduwArt Bt. | 1281 Budapest, Pf. 53. | Tel.: +36-1-4916863 | Fax: +36-1-4916864 | e-mail: info@faduwart.hu

Oldal tetejére Nyomdai előkészítés Elektronikus kiadvány Vállalati bemutató Elektronikus katalógus Arculattervezés Honlaptervezés Számítógépes grafika CD, CD névjegy Referenciák Főmenü: Főoldal Kapcsolat