Magunkról

A FaduwArt Bt. 2001-ben alakult családi vállalkozás. Jelenleg kiadványok többféle formában történő kivitelezésével, oktatási anyagok készítésével és szoftverek honosításával, értékesítésével foglalkozunk. Ezenkívül az e-book webáruházban e-könyvek, e-tankönyvek, e-egyetemi jegyzetek forgalmazását is vállaljuk. Mivel nincs nyomdai költség, így igen kis ráfordítással lehet magánkiadású könyveket megjelentetni. Különösen tanárok, oktatók, oktatási intézmények számára előnyös megoldás!

Cégünk kezdetben számítógépes grafikával és nyomdai előkészítéssel foglalkozott, főként műszaki tárgyú könyvekhez készített illusztrációkat, de akár teljes könyvet is nyomdakésszé tudtunk varázsolni kézirat alapján, mint például a Fizika kultúrtörténetét.

Később a NeoBook program segítségével multimédiás kiadványokkal egészítettük ki tevékenységünket. Mivel a magyar piacon hiányzott a jó minőségű, de megfizethető elektronikuskiadvány-készítő program, elvállaltuk a magyarországi terjesztését. Ekkor merült fel az ötlet, hogy további, hasonló paraméterekkel rendelkező szoftverek értékesítésével is foglalkozzunk, így fokozatosan bővítettük termékpalettánkat.

NeoBook honosítása nagy siker volt, a hazai piacon szinte csak a magyar verziót vásárolták. Ez arra sarkallt bennünket, hogy a mindennap használatos, népszerű szoftvereinket lefordítsuk magyarra. Ma már magyar nyelvű kezelőfelülete van/lehet a Fast-Helpnek, az Atomic Email Hunternek, az Atomic Mail Sendernek az Atomic Email Studionak és a többi Atomic szoftvernek is. Már magyar kezelőfelülete és súgója van a RationalPlan projekttervező és -kezelő és a Kotobee e-book szerkesztő és készítő szoftvereknek is.

EU adószámmal rendelkezünk, így az Európai Unió területére is tudunk szállítani, szolgáltatni áfamentesen, ha a külföldi Megrendelőnek is van EU adószáma.

Levélcím:  FaduwArt Bt., 1281 Budapest, Pf. 53.
Telefon:+3613916863 (Üzenetrögzítő)
e-mail:info@faduwart.hu
EU-s adószám:  HU 20959865
Bankszámlaszám:  CIB Bank, 10700718-47602308-51100005
Székhely:  1029 Budapest, Zsíroshegyi u. 129. (nincs ügyfélfogadás)
Tárhelyszolgáltató:  Tárhely.eu
Tagja vagyunk a következő szervezeteknek:
  • Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara,
  • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar–Kínai Tagozata,
  • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar–Arab Tagozata