Szolgáltatások

Ezen az oldalon az aktuális szolgáltatásainkról olvashat. Egyre népszerűbbek a statikus pdf helyett a lapozható kiadványok. Különleges effektusokkal is felruházhatók, színesíthetők. Legújabb szolgáltatásunk az e-könyvek kiadása és értékesítése, amit különösképpen a felsőoktatási intézményeknek tudunk ajánlani a tantárgyhoz tartozó jegyzet értékesítéséhez. A www.e-tankonyvkiadas.hu oldalon vannak a részletek. Szolgáltatásainkról külön oldalt hoztunk létre jó néhány évvel ezelőtt, ami még egy régi megoldással készült. Esetleg érdemes ott is körülnézni: www.kkvszolgaltatasok.hu. Jóval bővebb (még…), valamint hírek, tanácsok is találhatók ott…

Lapozható e-kiadvány készítése

lapozós animáció

PDF dokumentumból lapozható e-katalógust, brosúrát, könyvet készítünk, amit megjeleníthet a honlapján, vagy akár CD-n vagy más adathordozón terjeszthet (exe, html, Android app formátumban). A kiadványt a mi tárhelyünkön is elhelyezheti, és a kiadványhoz linket adhat meg vagy beágyazhatja a saját honlapjába. Nagyobb mennyiségű kiadványhoz “könyvespolcot” is tudunk biztosítani.
A kiadványban további elemeket is el tudunk helyezni. Alakzatokat, beágyazott Youtube vagy Vimeo videót, beágyazott honlapot, zenét, animációt, figyelemfelkeltő effektusokat, PayPal linket stb. A háttér lehet bármilyen színű vagy animált effektus vagy bármilyen kép. A rendszerben megjeleníthető tartalomjegyzék, hirdetés, QR-kód, logó linkkel stb. Részletek…

Kiadványok tervezése és készítése, nyomdai előkészítés

handwriting

Vállaljuk papír alapú könyvek, brosúrák, újságok, szórólapok megtervezését és kivitelezését. A kiindulási anyag lehet kézirat vagy egy dokumentumfájl is. Szükség esetén az ábrákat is elkészítjük vázlatból vagy leírás alapján.
A kivitelezés történhet az Ön(ök) műszaki szerkesztőjének útmutatásai alapján is. Az elkészült anyagot pdf fájlban tudjuk rendelkezésre bocsátani, illetve nyomdai kapcsolatainkat felhasználva a megfelelő példányszámban kinyomtatjuk, bekötjük és eljuttatjuk Önökhöz.

Elektronikus kiadványok, interaktív oktatási anyagok, animációk tervezése és készítése

studymaterial

Meglévő papír alapú könyv, katalógus, újság, ppt bemutató stb. alapján elkészítjük annak elektronikus változatát. Az elektronikus változat előnye, hogy az interaktív lehet, tartalmazhat videót, hangot, magyarázó szöveget is, kérdéseket lehet feltenni, a választ pedig ellenőrizni. Terjesztése, sokszorosítása sem okoz gondot, pont annyi példányban lehet elkészíteni, amennyire szükség van. Csak egy CD-író kell hozzá vagy Internet, de akár online is megjeleníthető, jelszóval levédhető.

MP4 formátumban magyarázó animáció is készíthető.

Meglévő tankönyvhöz CD mellékletet tudunk készíteni, vagy tanároknak kivetíthető előadásanyagot (fólia helyett), amit színesíthetünk videóval, animációval, tesztekkel is, vagy hangalámondással önállóan is használhatják a diákok, tanulók.

Interaktív, tanulást segítő anyagok tervezése és készítése

e-tananyag

Egyre népszerűbbek az elektronikus, tanulást segítő anyagok, mivel az interneten vagy a belső hálózaton lehet elérhetővé tenni, de akár CD-n is terjeszthető. Interaktív tulajdonságuk az önálló tanulást is elősegíti. Távoktatáshoz ideális.

E-book készítése, kiadása, értékesítése

e-publishinghouse-screenshot

Az MS Word vagy pdf formátumú kiadványokat (könyveket, tankönyveket, egyetemi jegyzeteket, oktatási anyagokat) elektronikus formátumba (epub, mobi, drmz) tudjuk konvertálni, szükség szerint ISBN számot igényelni hozzá, majd az e-publishinghouse.com webáruházban értékesíteni. Természetesen meglévő e-bookok értékesítése is lehetséges. Lehetőség van a könyvet digitális védelemmel is ellátni, így azt csak speciális olvasóval lehet megnyitni, online regisztráció után.

Bemutató videó készítése mesterséges intelligencia felhasználásával

Szöveg megadásával rövid előadást, bemutatót tudunk elkészíteni mesterséges intelligencia felhasználásával ajakszinkronizálással, különböző nyelveken. A háttér, a személy, a szöveg és a stílus is módosítható.