VisualNEO Web alkalmazásfejlesztő szoftver

A VisualNEO Web egy Windows alatt futtatható szoftver, amellyel webes appokat, progresszív webes appokat (PWA), NW.js asztali alkalmazást és PhoneGap appokat lehet létrehozni.

 • A progresszív webes appot egy honlapon lehet megjeleníteni vagy a pwabuilder.com segítségével az App Store-okban lehet megjelentetni. A VisualNEO Web PWA-ra alkalmas appokat tud létrehozni.
 • Az NW.js keretrendszerrel többplatformos (Windows, Linux és Max OS X) asztali alkalmazás hozható létre, mivel a VisualNEO Web NW.js-re alkalmas alkalmazásokat tud létrehozni.
 • A Volt Builder online szolgáltatáson keresztül mobil appokat generálhatunk, vagy használhatjuk az Apache Cordova eszközt a számítógépünkön. Ezeket értékesíthetjük a Google Play vagy az Apple App Store áruházakban. A VisualNEO Web Volt Builder-re alkalmas appokat tud létrehozni.

Gyorsan létrehozhatunk szöveg, kép, hang, videó, HTML tartalom, internetes link, speciális effektusok és egyéb elemek összerendezésével interaktív, professzionális webes és mobil applikációkat.

Kezdőknek és haladóknak

Kezdőknek és haladóknak

Még ha nem is ismeri az olyan modern technológiákat, mint a HTML5, CSS3, JavaScript vagy a JQuery, akkor is remek alkalmazásokat készíthet a húzd-és-dobd vizuális felületnek és a NeoScript programnyelv varázslójának köszönhetően. Ideális tanulók és dizájnerek számára is! Folyamatosan megtekinthető a létrehozott alkalmazás a VisualNEO Web-en belül.

Haladók számára: ha már egy hozzáértő webfejlesztő, akkor a VisualNEO Web szoftverben érdekes lehetőségeket találhat, hogy professzionális appokat vagy más webes felületeket fejlesszen ki jóval gyorsabban.

 • NeoScriptet és JavaScriptet is lehet használni,
 • AngularJS, BootStrap és JQuery-n alapul,
 • adatbázis-kezelő eszközök a MySQL és a SQLite-hoz,
 • PHP szervert tartalmaz,
 • 2D és 3D vektorrajzoló parancsok,
 • komplex animációk,
 • API rajzolás,
 • SVG kép manipulálása,
 • bedolgozó-generátor.
Gyors alkalmazásfejlesztés

Gyors alkalmazásfejlesztés

A VisualNEO-t könnyű használni: az úszó eszközpaletta és a varázslók segítenek a webes alkalmazások létrehozásában a húzd-és-dobd parancsokkal. Egyszerűen adhatunk hozzá nyomógombokat, szöveget, szövegbeviteli mezőt, kijelölőnégyzetet, listákat és más interaktív szabályozókat. Néhány perc alatt készíthetünk olyan felületet, amelyen a felhasználó különböző alkalmazás-képernyőkön keresztül navigálhat, beírhat válaszokat, üzeneteket jeleníthet meg, multimédia fájlokat játszhat le, számolásokat végezhet, adatokat küldhet a szervernek, megjeleníthet internetes oldalakat stb. Több mint harminc bedolgozó és minta, valamint (egyelőre csak angol nyelvű) oktatóanyag található a csomagban.

Könnyen tanulható programnyelv

Könnyen tanulható programnyelv

A NeoScript programnyelv egy beépített leírónyelv, amely a bedolgozók serege tovább bővíti a VisualNEO Web lehetőségeit.

Tulajdonképpen nincs szükség programozói tudásra, hogy különböző web alapú alkalmazásokat hozzunk létre, de azok, akiknek van valamennyi programozási ismerete, vagy meg akarja tanulni a programozást alapszinten, azok részére rendelkezésre áll a beépített NeoScript programnyelv, ami segít a még fejlettebb alkalmazások létrehozásában.

Ha valaki rendelkezik HTML, CSS és JavaScript ismeretekkel, további lehetőségek állnak az alkalmazás kialakításához.

Még saját bedolgozót is készíthet a NeoScript programnyelv lehetőségeinek bővítéséhez a hozzáértő, így nem szükséges bonyolult könyvtárak memorizálása. Sőt, a bedolgozót akár értékesítheti a fejlesztők webáruházában!

Web alapú appok készítése

Web-alapú appok készítése

Egy teljes VisualNEO projektet lehet böngésző-kompatibilis formátumba konvertálni. Csak meg kell nyitni a böngészőben a létrehozott index.html fájlt, és máris fut az alkalmazás. Természetesen egy internetes tárhelyre feltöltve egy honlapba is bele lehet integrálni. Egy interaktív oktatóanyag minta található a www.e-studymaterials.com/hu/kozvetlen-koltsegek és a www.e-studymaterials.com/hu/kmh-elemzes linken.

Mobil appok készítése

Mobil appok és SCORM-csomag létrehozása

A VisualNEO Web elkészítheti a projektet olyan formátumban, amivel az Adobe PhoneGap Online Service segítségével működőképes mobil alkalmazásokat hozhat létre IOs, Andoid és más mobil platformokhoz, illetve tanuláskezelő szoftverek, mint például a Moodle, SCORM csomaggal beépülő modult hozhat létre.