Kotobee Reader e-book olvasó szoftver

A Kotobee Reader az egyik EPUB (szabvánnyal kompatibilis), dinamikus elrendezést kezelő e-könyv olvasó eszköz. A Kotobee Reader a legkorszerűbb HTML5 technológiával készült, a felhasználói tapasztalatokat messzemenően figyelembevételével. A könyv tartalma átrendeződő, és bővítheti kedve szerint. Ezzel a módszerrel az olvasó beállíthatja a betűméretet, és ez áttördeli a tartalmat úgy, hogy az a képernyőhöz igazodjon, és könnyen gördíthető legyen. Nem kell többé nagyítani és kicsinyíteni!

A Kotobee Reader alkalmazással interaktív e-könyveket és EPUB fájlokat olvashatunk, hozzáférést biztosít a Kotobee ingyenes megosztott könyvtárához. A Kotobee Reader kivételes kompatibilitást nyújt a Kotobee Authorral készített eBookokkal, valamint az EPUB 3.0 szabványú könyvekkel. A Kotobee Reader elérhető számítógépes alkalmazásként és mobil appként egyaránt.

Nincs többé fejfájás. Egyetlen fájl elég!

Az eBook eljuttatásakor mindig frusztráló, hogy a felhasználót még meg kell kérni egy bizonyos olvasó letöltésére is a fájl megnyitásához. Mostantól ez nem szükséges. A Kotobee Author segítségével az EPUB könyvet „összeforraszthatja” a Kotobee Readerrel, ami egy önállóan futtatható alkalmazás lesz, és ami azonnal futtatja is az e-könyvet. Ez lehet egy webes alkalmazás, egy Windows/Mac alkalmazás vagy egy natív mobilalkalmazás (Android, iPhone, iPad vagy Windows Phone). Akár bele is integrálhatja az LMS rendszerébe! 

reader-ui

Felhasználói eszközök

  • Jegyzetelés: Jegyzeteket fűzhet szavakhoz, bekezdésekhez, amelyeket később visszanézhet
  • Kiemelés: A fontosabb szövegrészeket színes szövegkiemelővel jelezheti
  • Könyvjelző: A lényegesebb oldalakhoz könyvjelzőt iktathat be
  • Jegyzetek összegyűjtése: A jegyzeteket, kiemeléseket, könyvjelzőket egy PDF dokumentumba gyűjtheti ki
  • Keresés: Kereshet a fejezetben vagy a teljes könyvben
  • Nyelvbeállítás: Több mint tízféle nyelvből választhat
  • Másolás vágólapra: A kijelölt szöveget a vágólapra másolhatja, hogy más alkalmazásokba másolja át
  • Szövegfelolvasó: A kiválasztott szöveget a Reader felolvassa
  • Google keresés: Definíciók, magyarázatok keresése közvetlenül, egy kattintással

Multiplatformos támogatás

A Kotobee Readert a Kotobee Authorral készített interaktív elemeket tartalmazó kiadványokra optimalizálták. Ez garantálja, hogy zökkenőmentesen fusson minden platformon:  weben, számítógépen, iPadon, iPhone-on, Androidon stb. Az eBook átméreteződő, és alkalmazkodik a különböző képernyőmérethez és tájoláshoz.