Net Control 2 osztályterem-kezelő szoftver frissítésének szabályai

  1. Minden megvásárolt és fizetett frissítési verzió 24 hónapos ingyenes frissítési időszakkal rendelkezik a Classroom és PRO kiadások esetén, és 12 hónapos a SmallClass kiadás esetén a vásárlás időpontjától számítva.
  2. Az ingyenes frissítési időszak alatt a saját verzióját a szoftver legutolsó verziójára díjmentesen frissítheti. Ez az ajánlat csak akkor érvényes, ha az Ön ingyenes frissítési verzió iránti kérése az ingyenes időszak alatt érkezik hozzánk. Nem tudjuk az ingyenes frissítést biztosítani, amennyiben az ingyenes frissítési időszak már lejárt, még akkor sem, ha lett volna az ingyenes frissítési időszak alatt újabb verzió.
  3. A korábban vásárolt verziót a regisztrált felhasználók a vásárlástól számított 4 éven belül 50% kedvezménnyel, 4 és 6 év közötti vásárlás esetén 30% kedvezménnyel frissíthetik a legújabb verzióra. 6 éven túl a teljes árat kell fizetni az újabb verzió megvásárlásához.
  4. A frissítés csak ugyanazon kiadás határain belül lehetséges, nem változtathatja meg a frissítési verzió kiadását. Például nem frissítheti a NetControl2 SmallClass 19 verziót a NetControl2 PRO 21 verzióra közvetlenül, de lehetőség van a frissítésre külön-külön.
  5. A frissítési licenc csak ugyanannyi számítógépre érvényes, mint amennyit korábban megvásárolt. Például ha a NetControl2 Classroom kiadást 1 tanári és 20 tanulói licenccel vásárolta meg, nem frissítheti kedvezményesen 2 tanári és 40 tanulói licencre, hanem csak 1 tanári és 30 tanulói licencre, és vásárolhat hozzá teljes áron újabb 1 tanári és 20 tanulói licencet.
  6. Amennyiben szoftverkiadást szeretne váltani magasabb verzióra ugyanolyan licencszámmal, akkor a kettő közötti különbséget kell kifizetnie.
  7. Amennyiben a vásárlás 6 éven belül történt, akkor újabb tanári és/vagy tanulói licenceket lehet vásárolni a meglévő licenchez a Classroom és a PRO esetében.

A frissítéshez lépjen kapcsolatba a disztribútorral az info@faduwart.hu címen, és adja meg a vásárlás/licenc adatait.

A megvásárolt licencek frissítése nem kötelező, azokat időkorlát nélkül használhatják. Akkor kell újabb verziót vásárolni, ha olyan funkcióval bővült, amit használni szeretne.